Skip to content

Journalistik og tekstforfatning

God kommunikation handler om at kende sin målgruppe og kommunikere i øjenhøjde. Det kan jeg hjælpe dig med, uanset om det drejer sig om et forskningsinterview eller en ny markedsføringstekst til din hjemmeside.

Herunder kan du se eksempler på, hvilke typer opgaver jeg kan hjælpe dig med. Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe med din opgave, så tøv ikke med at kontakte mig og høre nærmere.

Journalistisk arbejde, eksempelvis:

  • Formidling af fagstof: Jeg præsenterer kompliceret forskning på en letforståelig og inspirerende måde til udvalgte målgrupper samtidig med, at forskningens nuancer bibeholdes. Jeg har særligt kendskab til det pædagogiske felt men producerer også artikler og tekster om andre fagområder.
  • Interviews: Jeg er en garvet interviewer og leverer portrætfortællinger og fængende interviewartikler.
  • Temaserier: Skal der sættes fokus på et bestemt emne, kan jeg lave en temaserie til jer. Den kan blandt andet indeholde portrætinterviews, faktabokse, debatindlæg, baggrundsartikler m.m.

Artiklerne kan for eksempel være målrettet fagmagasiner, personaleblade, nyhedsbreve, temaudgivelser eller hjemmesider.

Tekstforfatning til diverse medier, eksempelvis:

  • Hjemmesidetekster: Uanset hvad du vil formidle, kan jeg hjælpe dig med at gøre teksterne skarpe og appetitlige. Jeg tilbyder tekstbearbejdning, hvor jeg giver konstruktiv feedback på og redigerer eksisterende tekster. Jeg tilbyder også at udarbejde nye tekster målrettet de besøgende på din hjemmeside.
  • Foldere og lignende mindre publikationer: Jeg leverer målrettede og oplysende tekster til diverse informations- og markedsføringsmaterialer.
  • Nyhedsbreve, personaleblade, kundemagasiner: Jeg producerer nyheder og andre tekster udformet til specifikke målgrupper.

Se mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med under menupunktet ”Ydelser”.