Skip to content

Om Mir Kommunikation

Mir Kommunikation er etableret af Miranda Bohr Brask. Jeg er en formidlingsnørd, der tror på, at god kommunikation gør en forskel. God kommunikation er ikke raketvidenskab – men det kræver øvelse og forståelse for virkemidlerne. Det har jeg.

Jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation & psykologi og har flere års erfaring som kommunikationskonsulent i bagagen. I mit arbejdsliv har jeg løst kommunikationsopgaver for bl.a. Nationalt Videncenter for Læsning, Nye Gardiner A/S, Hvidovre Kommune, Professionshøjskolen UCC (nu Københavns Professionshøjskole) og Zandor A/S. Før jeg valgte at blive selvstændig, var jeg i en årrække kommunikationskonsulent hos Professionshøjskolen UCC, hvor jeg løste en bred vifte af kommunikationsopgaver.

Klik her for at se mit fulde CV på LinkedIn

– – –

Privat er jeg mor til en spilopmagerpige og nyder hverdagen i godt selskab med hendes far.

Se mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med under menupunktet ”Ydelser”.